Fidget spinner-ите изместиха мастурбацията сред подрастващите. Расте ли най-смотаното поколение някога? |

Fidget spinner-ите изместиха мастурбацията сред подрастващите. Расте ли най-смотаното поколение някога?

Fidget spinner-ите изместиха мастурбацията сред подрастващите. Расте ли най-смотаното поколение някога?Fidget spinner-ите изместиха мастурбацията сред подрастващите. Расте ли най-смотаното поколение някога?

НАВРЕД - Подрастващото настоящо поколение бе завладяно от световната мания да врътка fidget spinner-и в ръцете си, което може да забави и дори да спре развитието на децата.

Сред 11-14-годишните се наблюдава 97%-ов спад при мастурбацията, като според изследователи основната причина са именно безсмислените джаджи, предназначени за успокояване на нервите, защото новата норма е да си изтрещял и всичко да е нерви.

Подрастващите мигновено замениха с тях онанизма и тютюнопушенето, което пък от своя страна разтревожи по-възрастните поколения дали това няма наистина да е най-смотаното такова.

"На тази възраст предишни поколения си играеха със собствените фиджетспинъри, с които Бог и природата са ги дарили, а не с някакви пластмасови лагери" - отбелязва право куме в очи баща, спомнящ си как на годините на сина си се е катерил на дърво, за да гледа гола комшийката в съседната къща на село.

Дори представителите на вероизповеданията обявиха, че данните са тревожни:

"Ние плашим децата срещу самозадоволяването, за да им го направим по-сладко и интересно" - твърдят духовни лидери от всевъзможни религии.
AzSamZodiaTelec
2018-06-202018-06-20